De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastredacteurs Anke Buckinx en Giovani Oosters

"Limburg Smaakt naar Meer"-ambassadeurs Giovani Oosters en Anke Buckinx nemen samen onze facebookpagina over!

vrijdag, 08 december 2017

Vanaf vrijdag 8 december neemt opnieuw een bekend duo onze facebookpagina van het Limburgsymbool over:  Anke Buckinx en Giovani Oosters.

Wie zijn Anke en Giovani?

Giovani en Anke zijn allebei ambassadeur van “Limburg smaakt naar meer” en promoten onze Limburgse streekproducten op hun eigen manier.

Anke Buckinx is opgegroeid in ’t Maasland en woont nu in hartje Hasselt. Ze is radiopresentatrice bij Joe – de ochtendshow “Sven & Anke” met Sven Ornelis, columniste voor Het Belang van Limburg en doet stemmen voor van-alles-en nog wat. Ze heeft een lieve dochter van bijna 3: Lou.

Anke: “Ik ben zot van Limburg, de Limburgers, frietjes én de slappe lach. Ik verzamel parkeerboetes, maar dat is per ongeluk :)"

Giovani Oosters uit Hasselt is chefkok in restaurant vous lé vous in Wimmertingen en in brasserie het smaaksalon in Hasselt. Giovani heeft een grote liefde voor Limburgse streekproducten. Zijn motto is pluk de dag en lachen is gemakkelijker dan je denkt en zorgt dat de wereld rondom je alleen maar mooier wordt.

Giovani: “Via de gerechten die ik maak én via de streekproductenwinkel van het smaaksalon wil ik onze Limburgse streekproducten tot bij de Limburger brengen.”

Speciaal voor de feestdagen heeft hij een kerstmenu voor de provincie Limburg samengesteld met Limburgse streekproducten: het “eet meer Limburg”-menu. Je kunt deze kerstbox (incl. receptenboekje) bestellen via: http://www.puurlimburg.be/info/eetmeerlimburg2017.

Volg Anke en Giovani samen op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.