Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan van hun leerlingen; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Zomerregeling in de PBL

26 juni 2014 - 18:45
Summer's here - en het deuntje van Magnus past wonderwel bij de lome sfeer tussen de voetbalwedstrijden door... Traditiegetrouw is de zomer ook merkbaar in de PBL - je kunt dubbel zo veel uitlenen, we sluiten elke dag een uurtje vroeger en je kunt je boeken op voorhand verlengen indien je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Niew dit jaar is dat je ook e-boeken kunt uitlenen. Kwestie van meer zwemkledij in je koffer kwijt te kunnen...

Nieuwsarchief

agenda

Neem een gratis bibkoffer mee op kamp

22 juli 2014 - 14:30
Ben je een Limburgse jeugbeweging? Zoek je nog een rustige invulling van de 'platte rust'? neem dan een gratis, op maat gemaakte bibkoffer van de PBL mee op kamp! Klik verder voor meer info.

meer activiteiten