Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Nieuwe top 10!

20 maart 2015 - 12:35
De nieuwe top 10-selectie staat vanaf zaterdag 21 maart om 10 uur voor jullie klaar. Kwestie van de lente in stijl in te zetten...

Nieuwsarchief

agenda

Leen dubbel zo veel documenten uit!

19 maart 2015 - 15:00
Tijdens (en in de aanloop naar) de paasvakantie kun je dubbel zo veel documenten uitlenen in onze bibliotheek. Van zaterdag 28 maart tot en met zaterdag 18 april kun je meer documenten gelijktijdig uitlenen: tot maximum 40 documenten voor jongeren en volwassenen en tot maximum 20 documenten voor de jeugd (-12 jaar).

meer activiteiten