Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Herentoiletten niet beschikbaar op 2 en 3 maart

26 februari 2015 - 16:30
Op maandag 2 en dinsdag 3 maart zullen er renovatiewerken uitgevoerd worden in de herentoiletten op de gelijkvloerse verdieping. Hierdoor zullen ze volledig buiten gebruik zijn. Gelieve hiermee rekening te houden bij je bezoek aan onze bibliotheek! Alvast bedankt voor je begrip voor de eventuele overlast tijdens deze werken.

Nieuwsarchief

agenda

Luistervinken met Jonathan Holslag

14 maart 2015 - 14:00
Jonathan Holslag (°1981) is de rijzende ster in het selecte groepje van geopolitieke analysten. Als onderzoekscoördinator aan het China-instituut van de VUB ontwikkelde hij een enorme expertise over strategische kwesties in Azië. Zijn scherpe analyse maakt hem een veelgevraagd expert, beleidsadviseur en opiniemaker in binnen- en buitenland. Zijn lezing is een buitenkans voor iedereen met interesse voor de toekomst van ons continent.

meer activiteiten