Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan van hun leerlingen; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Luistervinken met Indra Dewitte

02 september 2014 - 17:20
Op zaterdag 20 september is Indra Dewitte onze gaste. Deze Limburgse heeft al een hele weg afgelegd binnen de Vlaamse media en is sinds bijna een jaar adjunct-hoofdredacteur van Het Belang van Limburg. Zij neemt ons mee voor een unieke blik achter de schermen van de Vlaamse media.

Nieuwsarchief

agenda

BEWOGEN: Limburg onder indruk van De Groote Oorlog

02 september 2014 - 15:40
BEWOGEN is de naam van ons project rond De Groote Oorlog. Onder deze noemer worden in 2014 en 2015 heel wat activiteiten georganiseerd in onze bib, allemaal in het teken van WOI natuurlijk. Blijf op de hoogte via deze website en volg ons op facebook!

meer activiteiten