Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan van hun leerlingen; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Sluitingsdagen in november

30 oktober 2014 - 18:25
De PBL is gesloten op zaterdag 1, dinsdag 11 en zaterdag 15 november. Op brugdag 10 november zijn we volgens de gewone openingsuren open.

Nieuwsarchief

agenda

8.11.14 Luc Vandeweyer | black box C-mine Genk

08 november 2014 - 14:00
Dr. Luc Vandeweyer is historicus en verbonden aan het Rijksarchief te Brussel. Hij schreef talloze publicaties en boeken over de vredesbeweging, het Vlaams nationalisme en de Eerste Wereldoorlog. Op zaterdag 8 november verzorgt hij een lezing in de black box op het C-mine plein in Genk.

meer activiteiten