Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan; van kleuter tot student.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

Digitale Collectie Oude Drukken tijdelijk niet beschikbaar online

20 mei 2015 - 15:40
Door werken aan de website kan de gedigitaliseerde collectie Oude Drukken tijdelijk niet online geraadpleegd worden. Morgen vind je ze terug op onze website. Bedankt voor je begrip!

Nieuwsarchief

agenda

Beeld en kunst in de bib

08 mei 2015 - 11:10
Nog tot eind mei kun je voor 3 tentoonstellingen over (grafische) kunst terecht in de PBL. Beyonderground toont in 2 postertentoonstellingen grafische kunst, terwijl Frame - Image Talks werken toont van een vijftal kunstenaars.

meer activiteiten