Op zoek naar een boek, cd, dvd? Gebruik onze catalogus! Op zoek naar info binnen deze website? Gebruik onze zoekmachine!

De PBL biedt naast een uitgebreide collectie gedrukte informatie ook een collectie digitale informatie aan via de digitale bibliotheek. Inhoudelijk zijn de gedrukte en digitale informatie complementair en op elkaar afgestemd. De indeling van de digitale bibliotheek loopt parallel met de indeling van de afdelingen in de PBL volgens geclusterde vakdomeinen.

De PBL is partner van het Limburgse onderwijs voor de volledige onderwijsloopbaan van hun leerlingen; van kleuter tot student. OPGELET: Van 29.11.14 tot 24.01.15 kunnen er omwille van de blokperiode geen educatieve pakketten geboekt worden die in de bibliotheek plaatsvinden.

Het verlengen van de uitleentermijn - in de bibliotheek, telefonisch of via de website - kan maximaal 2 keer voor een periode van 3 weken (toneelscripts 45 dagen) met een maximum van 9 weken (63 dagen), tegen de geldende uitleenvoorwaarden, voor zover de documenten niet gereserveerd zijn.


in de kijker

PBL open op maandag 24 november?

18 november 2014 - 12:10
Aanstaande stakingsmaandag 24 november kan de Provinciale Bibliotheek Limburg niet garanderen dat ze haar deuren kan openen. We danken je voor je begrip en raden je aan de PBL op facebook te volgen voor een laatste stand van zaken.

Nieuwsarchief

agenda

Griet Op De Beeck over haar nieuwe roman VOLZET

22 november 2014 - 14:00
Deze nieuwbakken romancière (debuut ‘Vele hemels boven de zevende’ in 2013) stelt bij ons haar tweede roman voor. De opvolger van haar bejubelde debuut zal in oktober verschijnen.

meer activiteiten